Jäsenasiat

Suomen Ratsastajainliiton jäsenseuroilla on käytössä erilaisia jäsenlajeja. Täysjäsen (seniori ja juniori) saa kaikki liiton tarjoamat jäsenedut. Perhejäsenen (seniori ja juniori) edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä, eikä hänelle voida myöntää kansallista kilpailulupaa tai toimihenkilön oikeuksia. Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa ja kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen. Seuroilla voi olla myös kannatusjäseniä, mutta he eivät saa mitään liiton jäsenetuja.

Osallistuakseen seura- ja aluekilpailuihin ratsastajan tulee olla joko täys- tai perhejäsen. Juniorijäseniä ovat alle 18 vuotiaat. Sinä vuonna kun henkilö täyttää 19 vuotta, tulee hänestä seniorijäsen. Liittymällä Salo Riding Club ry:n jäseneksi olet myös Suomen Ratsastajainliiton jäsen.

Suomen Ratsastajainliiton kautta saat jäsenetuina muun muassa:

  • Kattavan LähiTapiolan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastaessa sekä matkoilla tallille
  • Hippos-lehden kahdeksan kertaa vuodessa
  • Voit suorittaa ratsastuksen hevostaito- ja ratsastusmerkkejä
  • Voit osallistua ratsastuskilpailuihin
  • Voit osallistua toimihenkilökoulutuksiin ja toimia koulutuksen jälkeen tuomarina, ratamestarina, stewardina, jne.
  • Voit hyödyntää useiden yhteistyökumppanien tarjoamia etuja

Lisätietoa ratsastusseuraan kuulumisen eduista voit lukea Suomen Ratsastajainliiton nettisivuilta

Salo Riding Club ry tarjoaa myös omia jäsenetuja, muun muassa ilmaisen kentän käytön ja alhaisemmat maneesin käyttömaksut seuran kotitallilla Merlitzissä, alennetut lähtömaksut seuran omissa kisoissa, jne. Salo Riding Club ry:n jäsenet saavat myös 15% alennuksen Reunokselta. Salo Riding Club pyrkii myös hakemaan muita yhteistyökumppaneita.

Voit liittyä Salo Riding Club ry:n jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen. Jäsenhakemuksen voit tehdä myös sähköpostitse jäsensihteerillemme Saija Laaksolle srcjasenposti@gmail.com. Jäsensihteeriimme voit ottaa yhteyttä kaikissa jäsenasioissa.

Jäsenmaksut 2018

TÄYSJÄSEN, SENIORI

€54,00

vuosimaksu

TÄYSJÄSEN, JUNIORI

€47,00

vuosimaksu

PERHEJÄSEN, SENIORI

€28,00

vuosimaksu

PERHEJÄSEN, JUNIORI

€24,00

vuosimaksu

Voit liittyä myös kannatusjäseneksemme. Kannatusjäsenet eivät saa Suomen Ratsastajainliiton eikä oman seuramme jäsenetuja. Kannatusjäsenyyden vuosimaksu on 20,00 euroa.