Riders Trophy Salo 2017

Salo Riding Club ry:n järjestämä Riders Trophy Salo on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä odotetuimmista esteratsastustapahtumista niin ratsastajien kuin ratsastuksesta kiinnostuneen yleisönkin keskuudessa – eikä vähiten muhkeiden rahapalkintojen vuoksi.

Vuoden 2016 Riders Trophy Salo oli järjestyksessä kolmas. Vuodesta 2014 alkaen järjestetty Rides Trophy Salo on ollut menestys niin kilpailijoille, yleisölle kuin SRC:lle. Vuonna 2014 kaksipäiväisenä järjestetty 3-tason Riders Trophy Salo keräsi 247 ratsukkoa Salon Ratsastuskeskus Merlitzin tiloihin. Vuonna 2015 4-tason kilpailuna järjestetty Riders Trophy Salo keräsi 278 ratsukkoa Saloon. Lähtöjä nähtiin 519. Vuonna 2015 ratsukoiden jaettavaksi rahapalkintojen kokonaispotti kohosi 25.000 euroon. Vuonna 2016 rahapalkintopotti kohosi peräti 30.000 euroon. Lähtöjä kolmipäiväisissä kisoissa nähtiin 633.

Edellisten vuosien voittajat

2014 Riders Trophy – Janni Nikkari – Zidane
2015 Mens Trophy – Jukka Rantanen – Sirtaki
2015 Riders Trophy – Hanna Tardiveau – Wetrichta
2016 Mens Trophy – Tomas Kiviranta – Domino
2016 Riders Trophy – Janna Jensen – Calbay

Vuonna 2017 pyrimme tekemään Riders Trophy Salo -esteratsastustapahtumasta entistäkin kiinnostavamman ja viihdyttävämmän – niin kilpailuihin osallistujille kuin yleisölle. Tänä vuonna ohjelmassa on mm. Men´s Trophy -luokka, Evidensia Pikkuponicup ja Ponicup -osakilpailu, Racing Trophy -osakilpailu, Amatöörisarjan osakilpailut, sekä Joukkue SM. Entiseen tapaan kisojen pääluokkana on Riders Trophy Salo -osakilpailut, jonka kokonaiskilpailun voittajalla on mahdollisuus jopa 7.000 euron voittosummaan. Tasokas ravintolateltta A-oikeuksin avaa ovensa jo torstaina klo 18.00. Lisäksi paikalla myyntikojuja, lapsille omaa ohjelmaa, viihdyttävää illlanviettoa, sekä muuta oheistoimintaa. Yleisöllä vapaa pääsy. Riders Trophy Salo -viikonloppuna Salossa starttaa myös Outfox Festival -musiikkitapahtuma, jossa nähdään mm. Neljä Ruusua, Stamina, Arttu Wiskari, Paleface, sekä monia muita tunnettuja esiintyjiä. Tiedossa on siis hyvää musiikkia ja jännittäviä hetkiä hevosurheilun parissa. TERVETULOA!

Tule mukaan talkoisiin

Riders Trophyn kaltaista tapahtumaa ei olisi mahdollista järjestää ilman upeaa talkooporukkaa. Kisaviikonloppuna, sekä kisaa edeltävinä päivinä että kisojen jälkeen tarvitsemme talkooporukkaa monenlaisiin tehtäviin kenttä- ja ravintolahenkilökunnasta siivous- ja tallihenkilökuntaan. Mikäli sinulla olisi intoa liittyä reippaaseen tiimiimme, tai haluat lisätietoja, niin laita viestiä Ota yhteyttä -sivulta löytyvällä lomakkeella. Löydämme varmasti jokaiselle mieluisan tehtävän.

YHTEISTYÖSSÄ 2017